Phyto5 Quantum Phytobiodermie

Ervaar een diep gevoel van duurzaam geluk met de Quantum Elementen lijn van Phyto5, de eerste en enige Energetische en Quantum gecertificeerde professionele huidverzorgingslijn in de wereld.

 

Phyto5 Quantum diagnostiek als key voor jouw persoonlijke balans.

Krachtige behandelingen en productlijnen, ontworpen om fysiek, emotioneel en energetisch evenwicht te bereiken. Het uitgangspunt van de behandeling is geboorte-element, bioritme, huidconditie en / of het seizoen, maar ook je persoonlijke mood op dat moment.

Phyto5 Behandelingen op basis van phyto-aromatherapie, acupressuur, biodrainage, chroma rythmic licht- en kleurtherapie, edelstenentherapie (mineralen) en biostimulatie massagetechnieken, zijn naast huidverbeterende verzorging, gericht op harmoniseren van emotionele en energetische balans om dus het totale geluksgevoel en heling te versterken. Je voelt je vitale energie weer stromen en je huid straalt weer.

 

Phyto5 Quantum Phytobiodermie producten

zijn revolutionair: ontwikkeld volgens de Quantum technologie, 100% natuurlijk, 100% energetisch en van zuiver biologisch plantaardige oorsprong. Geïnspireerd op de erkende Traditionele Chinese Geneeskunde, gericht op herstel van de Yin-Yang balans en de harmonie tussen de vijf elementen, biedt Phyto5 diepgaande mogelijkheden voor uiterst gepersonaliseerde verzorging voor een stralende huid en gevoel van welzijn.

Een holistische aanpak voor jou welzijn en emotionele balans.

 

Boek telefonisch of online jouw special moment!