Over mij

 

Specialiste met een holistische aanpak

Ik ben Lia Rozenblad en mijn passie voor gezondheid en schoonheid is begonnen tijdens mijn werk als verpleegkundige en later docente verpleegkunde en gezondheidszorg.

Door mijn eigen huidproblemen besloot ik om de opleiding schoonheidsverzorging te gaan volgen. 

Als schoonheidsspecialiste zou ik dan mijn eigen huid beter kunnen begrijpen…dacht ik toen.

 

Een ware ontdekkingsreis! 

Na de opleiding schoonheidsverzorging volgde ik trainingen, cursussen en workshops in Nederland, maar ook in Parijs, Aken, Wenen, Brussel, Antwerpen, Kioto, Tokio en Chiang Mai op het gebied van schoonheidsverzorging, massages, diverse dieptepeelings, Thaise massage, lymfedrainage, voetverzorging, Ismakogie houding en beweging, permanente make-up, visagie, Shiatsu, Reiki, Touch for Health, Bio- / Edukinesiologie, reflexologie, aromatherapie, RAH bioresonantie, detoxen, Dr. Schussler celzouttherapie, edelstenentherapie, ontzuren / ontslakken, afslanken, voeding en vitaliteit, dermatologie, HBO Medische Basiskennis en Phyto5 Quantum Phytobiodermie.

Mijn instituut bestaat nu meer dan 38 jaar en is van parttime hobby naar fulltime bedrijf gegroeid. Gezien mijn leeftijd heb ik in oktober 2017 besloten weer thuis de salon in te richten en werk ik er met veel plezier.

De passie, maar ook de bij- /nascholingen, trainingen en innovaties zijn er niet minder om. Bijblijven is mijn motto. In januari 2018 heb ik voor de nieuwe lokatie opnieuw mijn vergunning voor het geven aanbrengen van permanente make-up verkregen.

Kennis en kunde worden continu geupdate door o.a. Anbos Nascholingen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholingen van merken en methodes.

Kennis en informatie geef ik ook graag door via voorlichting, workshops en lezingen, soms ook op scholen en voor vakspecialisten.

 

Al bijna 40 jaar passie voor gezond mooi!!!

 

lia-nieuw

        Waarom zou je kiezen voor

        DermaVitalia health & beauty?

  • gespecialiseerd in behandeling van ALLE huidtypes en huidproblemen
  • specialiste voor de vrouw die gezondheid en verzorging belangrijk vindt
  • holistische aanpak met natuurlijke en biologische producten
  • behandelingen gericht op progressief duurzaam resultaat
  • deskundig, veelzijdig en professioneel, meer dan 40 jaar ervaring
  • brengt gezondheid en schoonheid verantwoord bij elkaar