Holistische Huidverzorging

……….natuurlijke schoonheid waar energie en emotie elkaar treffen

Ontspannende huidverzorging, gewoon even tijd voor jezelf en ook nog gezond mooi. Regelmatige huidverzorging met producten en behandelingen afgestemd op je persoonlijke wensen en de behoeften van je huid volgens een holistische aanpak voor een gezonde huid, een frisse uitstraling en een aangenaam verzorgd gevoel.

Doel van holistische huidverzorging is:

  • behoud / herstel van de huidfuncties
  • een goede conditie van de hoornlaag
  • herstel van beschermende huidwaarden
  • ontspanning en onthaasten / stressvermindering
  • huidverzorging in relatie tot uw conditie/ vitaliteit
  • begeleiding bij je huidverzorging thuis

 

Holistische huidverzorging of huidverbetering gaat veel verder dan alleen het toepassen van biologische producten. De toegepaste methoden / technieken en producten ondersteunen de gezondheid zowel van de huid als fysiek, energetisch en emotioneel en veroorzaken geen schade aan de gezondheid zowel op korte als op lange termijn.

 

Een schoonheidsbehandeling

volgens het holistisch behandelplan is een echte aanrader.

Je voelt je beter en sterker van binnenuit, als herboren.

De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, een inleidend ontspannend voetenbad, gevolgd door een drukpuntmassage van de rug, een oppervlakte reiniging van het gelaat, eventueel modelleren van de wenkbrauwen en het verwijderen van kleine oppervlakkige onzuiverheden, verder een peeling, acupressure drukpuntenmassage, Chroma Rythmic Biodrainage en lichttherapie, een afvoerende massage, eventueel aangevuld met een edelstenenbehandeling, aangepast masker en ter afsluiting van de behandeling Oligo5 spray en dag- / nachtcrème. In de behandeling wordt gewerkt met diverse peelings, serums en maskers en edelstenen afhankelijk van je emotional mood, eventuele huidproblemen of condities, je geboorte-element/ bioritme of de seizoens gebonden behoeften van je huid.

Een schoonheidsbehandeling kan worden aangevuld of gecombineerd met een uitgebreidere rug-, nek-, schoudermassage, verven van wimpers en / of wenkbrauwen, harsen van bovenlip en / of kin, onderbenen, bovenbenen of benen helemaal, oksels, liezen, enz.

 

Tijdens de intake bespreken we samen jouw wensen en de behoeften van jouw huid voor een persoonlijk advies, welke behandelingen aan te bevelen zijn en de bijbehorende tarieven en producten voor je huidverzorging thuis.

Kijk verder ook bij Phyto5 Quantum Phytobiodermie.

 

Ook mogelijk is een speciale rugmassage met edelstenen of Thaise kruidenstempels.

Kijk verder ook bij Lichaamsbehandelingen –> Massage.

Tevens adviseren we bij de keuze voor de juiste verzorgingsproducten voor thuis.

Boek nu hieronder een afspraak en ontdek wat Phyto5 voor jou kan doen.

 

Dieptereiniging

– is geschikt voor ieder huidtype, maar vooral voor een onzuivere huid of acné

– de doffe hoornlaag wordt verwijderd

– de poriën worden gereinigd en comedonen, milia en kleine oneffenheden worden verwijderd

– zorg voor betere opname van werkstoffen uit uw kostbare verzorgingsproducten

 

De huid ziet er na een dieptereiniging weer fris en stralend uit, voelt zacht aan en is beter in staat werkstoffen uit je producten op te nemen.

De dieptereiniging kan bestaan uit: oppervlaktereiniging, intensieve peeling, verwijderen van comedonen en onzuiverheden, Biodrainage, Chroma Rythmic lichttherapie, Ultrasonic of HF-behandeling.

De dieptereiniging is ook heel geschikt als afwisseling met elke andere behandeling

en kan met losse modules worden aangevuld, b.v. het modelleren van de wenkbrauwen of harsen van onderbenen, oksels enz.

 

Voor behandeling van acné, littekens, vlekken, rimpels/ lijntjes, kijk bij SPECIALISATIES onder Huidverbetering en Huidverbeterende technieken.

 

Mooi verzorgd en een stralend gevoel.

Maak nu online of telefonisch een afspraak.