Donkere of getinte huid

Huidverzorging & Huidverbetering bij de donkere huid

De risico’s van sommige, vooral ondeskundig uitgevoerde behandelingen wegen zwaarder voor een donkere of meer getinte huid.

Bij beschadigingen is er kans op langdurige en meer zichtbare effecten, soms zelfs blijvend:

littekens, littekenvlekken, hypertrofische littekens of zelfs keloïdvorming, lichte of donkere vlekken, pigmentbeschadiging.

DermaVitalia health & beauty

beschikt over ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verzorging en huidverbetering voor de donkere huid of getinte huid.

Daarnaast is de juiste uitvoering van behandelingen en weloverwogen productkeuze bij deze huidtypes echt heel belangrijk.

Een juiste huidanalyse, bij voorbeeld soms met de Skinscanner, geeft inzicht in de conditie en behoeften van jouw huid en geeft richting aan een verantwoord verzorgings- en behandelplan op maat. Dan kun je verzekerd zijn van een mooie gezonde uitstraling zonder schade aan je huid.

Ook voor een donkere of getinte huid zijn er middeldiepe/ intensieve peelings (mits juist uitgevoerd) mogelijk om bv littekens of vlekken te herstellen of te vervagen.

 

Wil je weten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, of welke behandelingen het beste bij jouw huid passen of juist niet?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak voor een intake of voor een eerste behandeling.