Acné

 

Een huidprobleem waar veel mensen onnodig te lang mee lopen.

De huid loopt schade op die vaak na jaren zichtbaar is en moeilijker behandelbaar. 

Acné komt voor in verschillende vormen, op verschillende plaatsen in het gezicht en/of op het lichaam en kan zich op verschillende leeftijden manifesteren.

Acné heeft ook verschillende oorzaken zoals hormonale onbalans, stress, voeding, lifestyle, (contact)allergieën.

 

De behandeling van acné

Bij acné is intensieve behandeling noodzakelijk voor het verwijderen van onzuiverheden als comedonen (meeëters) en milia (gerstekorrels), deskundig ledigen van puistjes en pukkels.

Daarnaast werken we aan huidverbetering en herstel van de soms diepe huidbeschadigingen.

 

Speciale dieptepeelings op de juiste manier toegepast, zorgen voor een intensieve verwijdering van dode huidcellen en verstoppingen van de poriën, activeren herstel van (diepere) weefselbeschadigingen zodat vlekken en littekens vervagen.

Door regelmatige intensieve behandelingen en het gebruik van de juiste producten thuis, evenals aanvullende therapieën en supplementen, zal de huid zichtbaar verbeteren en de acné vrijwel doen verdwijnen. De behandelfrekwentie hangt af van de ernst en complexiteit van de acné, maar ook van de gekozen methode.

 

Voedingsadviezen en lifestyle, maar beautysupplementen maken deel uit van een holistische aanpak en ondersteunen een snel herstel, evenals het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor thuis. Tijdens de intake wordt de totale aanpak besproken.

 

Maak meteen een afspraak voor een intake en ontdek wat dit in korte tijd voor jou huid kan betekenen.

 

Resultaat al na 2 Green Peel Classic behandelingen

Vergoed door de verzekering

Acnébehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars als deze in je verzekeringspakket zitten; lees daarvoor je polisvoorwaarden.