Phyto5 Phytobiodermie

1phytoalgemeen

biedt de mogelijkheid om naast een heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling, een bijdrage te doen aan innerlijke balans en gezondheid, je ziet het …je voelt het!

Phyto5 behandelingen

zijn krachtige behandelingen geschikt voor alle huidtypes en aan te passen aan verschillende wensen, geboorte-element, huidcondities en / of het seizoen om zo de huid in haar functies te ondersteunen en te harmoniseren.

Phyto5 Behandelingen zijn naast huidverbeterende verzorging, gericht op herstel van de energetische balans om dus het totale welbevinden en de vitaliteit te versterken.

De Phyto5 behandelingen kunnen met en zonder speciale apparatuur worden toegepast.

Phyto5 Miniquick Facial   45 minuten

Volgt het element van het seizoen voor een snelle refresh of behandeling tussendoor.

Energetisch voetbadje, gezichtsreiniging, peeling, verstevigend masker, Oligo 5 spray, pH crème,  dag -/ nachtcrème.

Phyto5 Deep Cleanse   60 minuten

Intensieve reiniging van de huid voor passieve acné van gezicht of rug

Gezichtsreiniging, verwijderen van onzuiverheden, kalmerend tussenmasker, peeling, elementmasker, Oligo 5 spray, pH-crème, kuurcrème

Phyto5 Phytobiodermie Basis   60 minuten

Mooi verzorgd en een momentje voor jezelf.

Energetisch voetbadje, gezichtsreiniging, wenkbrauwen modelleren, peeling, digitopressure en afvoerende massage van gezicht, hals en décolleté, elementmasker, Oligo 5 spray, pH crème, dag -/ nachtcrème.

Phyto5 Phytobiodermie Plus   75 minuten

Mooi verzorgd uitgebreid en een momentje voor jezelf.

Energetisch voetbadje, digitopressure van de rug, gezichtsreiniging, wenkbrauwen modelleren, peeling, digitopressure en afvoerende massage van gezicht, hals en decolleté, biodrainage, Chroma10 lichttherapie, elementenmasker, Oligo 5 spray, pH crème,  dag-/ nachtcrème.

Phyto5 Phytobiodermie  5-Clay Balance   85 minuten

Huidverbeterende verzorging: volgt alle 5 elementen

Energetisch voetbadje, digitopressure van de rug, gezichtsreiniging, wenkbrauwen modelleren, peeling, digitopressure en afvoerende massage van gezicht, hals en decolleté, Chroma10 lichttherapie en biodrainage, 5 Clay mask, Oligo 5 spray, pH crème, dag-/ nachtcrème.

Phyto5 Phytobiodermie Ageless   85 minuten

Healthy aging/ biologisch energetische anti-aging behandeling

Energetisch voetbadje, digitopressure van de rug, gezichtsreiniging, peeling, tussenmasker, digitopressure en bindweefselmassage van gezicht, Chroma10 lichttherapie, biodrainage, Ageless masker, Oligo 5 spray, eyecream, (pH crème), 5 Secrets serum en Ageless 24-uurs crème.

Phyto5 Phytobiodermie Intensive   105 minuten

Intensieve anti-stressbehandeling; volgt jouw geboorte-element / bioritme

Energetisch voetbadje, digitopressure en energetisch masker van de rug, gezichtsreiniging, peeling, digitopressure en afvoerende massage gezicht, hals en decolleté, Chroma10 lichttherapie en biodrainage, 5 Clay mask, energetisch masker van de voeten, Oligo 5 spray, pH crème, dag-/ nachtcrème.

Phyto5 producten

zijn 100% natuurlijk, energetisch, van biologisch plantaardige oorsprong en geïnspireerd op de erkende Traditionele Chinese Geneeskunde, gericht op herstel van de Yin-Yang balans en de harmonie tussen de vijf elementen.

Aan de hand van jouw geboorte-element, bioritme en speciale test worden de voor jou juiste behandelingen en producten aanbevolen.

Boek telefonisch of online jouw special moment!