Permanente make up

 

Altijd en overal perfect verzorgde make-up!

 

Met permanente make-up ziet u er altijd perfect verzorgd uit en heeft u ook zonder verdere make-up een natuurlijke uitstraling.

Permanente make-up, een vorm van tatoeage, kan bij ieder huidtype worden aangebracht en is bijzonder geschikt voor degenen, die bij het dagelijks tekenen/camoufleren problemen ondervinden, b.v. brildraagsters, sportbeoefenaars voor wie tekenen/ camoufleren niet voldoet, o.a. watersporters, veel transpireren, maar ook voor degenen, die weinig tijd hebben voor een perfecte opmaak, b.v. managers, stewardessen, “vroege vogels” en ouderen met een verminderd gezichtsvermogen. Verder voor het opvullen of corrigeren van de wenkbrauwen.
Permanente make-up zit de hele dag en altijd mooi, zonder uitlopen of vegen.

 

Meten = weten! Je permanente make-up mooi en veilig

Ieder gezicht is anders. Voor een mooie permanente make-up wordt met behulp van speciale metingen getekend en vastgesteld welk model wenkbrauwen bij jouw gezicht past. Wenkbrauwen worden opgebouwd volgens je eigen anatomie en mimiek.

Je permanente make-up wordt correct, veilig en hygiënisch uitgevoerd door een STIVAS gediplomeerde en bij de ANBOS geregistreerde schoonheidsspecialiste.
Tevens wordt mijn bedrijf tweejaarlijks gevisiteerd/ gecontroleerd door de GGD Utrecht / Keuringsdienst van waren. Met trots mag ik vermelden in het bezit te zijn van de wettelijke vergunning, die sinds 1 juni 2007 verplicht is voor alle aanbieders van permanente make-up, tatoeage en piercings.

 

Permanente make-up wordt toegepast voor:

–    wenkbrauwen opvullen of modelleren, donkerder en of voller maken
–    eyeliners, zowel onder als boven, ook eventueel in twee kleuren
–    lippencontour modelleren, corrigeren of accentueren
–    beautyspot (schoonheidsvlekje)

Permanente make-up, de ideale oplossing bij:

– correctie van de wenkbrauwvorm

– geen of te dunne wenkbrauwen voller doen lijken

– verlies van wenkbrauwen door overmatige epilatie

– accentueren van de ooglijntjes

– geen duidelijke liplijn, te smalle lippen

 

Gratis intake

Tijdens uw gratis intakegesprek krijgt u alle informatie over de behandeling, kleurkeuze en techniek die voor u het beste is en het bijbehorend tarief.

Zegt jij straks ook: “dit had ik veel eerder moeten doen”?

 

Kwaliteit

Je wilt de zekerheid van een perfect resultaat. Via bijscholingen (verplicht om de 3 jaar bij het ANBOS Kwaliteitscentrum), volgen van speciale masterclasses en bezoek aan beurzen en seminars, houd ik steeds mijn kennis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en mijn kundigheid op dit gebied up-to-date.
Veiligheid, hygiëne, deskundigheid en professionaliteit daar staan wij voor. Daarbij staan jouw wensen centraal.

In geval van zwangerschap of gebruik van medicijnen, gelieve dit te melden voor de behandeling.

Boek nu een gratis intake en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Permanente make-up

“Eindelijk is mijn gezicht compleet: ik heb prachtige wenkbrauwen gekregen! Met mijn rossige, gevoelige huid had ik nauwelijks wenkbrauwen, waardoor je gezicht kaal lijkt en weinig uitdrukking kent. Lia Rozenblad van DermaVitalia is expert in permanente make-up en heeft mijn gezicht compleet gemaakt. Met het geduld van een engel, de kundige handen van tientallen jaren ervaring en de humor van een aardig mens heeft ze perfecte wenkbrauwen aangebracht. De kleur, de vorm, alles klopt. Eindelijk heb ik het gezicht dat bij me past. Dank je wel Lia, ik ben enorm blij met dit mooie resultaat! Groetjes, Anne”

Anne M

Wil je weten wat permanente make-up voor jou kan betekenen?
Maak dan meteen een afspraak voor een gratis intake.