Reken af met ongewenste haargroei!

Waxen/ harsen voor een langdurig zachte huid

Harsen, ook wel waxen genoemd, is een 100% natuurlijke methode, veilig, comfortabel en toepasbaar voor gezicht en alle delen van het lichaam. Ons wax systeem bestaat uit diverse natuurlijke waxen en technieken, veilig voor alle huidtypen, alle haar- en huidskleuren, verschillende zones in gezicht, oksels, bikinilijn, benen, bij heren de rug, nek/ schouders, enz.

Het waxen is vrijwel pijnloos en zonder plakkerige resten op de huid, geen verbrandingen of allergische reacties.

Zeker in het begin is het verstandig om de 3 á 4 weken een harsbehandeling te laten uitvoeren, vervolgens om de 4 tot 6 weken.

Bij regelmatig waxen worden de haren steeds dunner, lichter en groeien langzamer terug of blijven zelfs weg na verloop van tijd.

Stop ongewenste haargroei definitief!

Wil je actief blijvend met ongewenste haargroei afrekenen?

Epiladerm is een innovatieve hairreducer, op basis van een biologisch plantaardig enzymencomplex, dat de haarwortelcellen veilig afbreekt, waardoor er geen nieuwe haar meer uit groeit.

Voorwaarde is wel dat de haren door middel van waxen/ harsen goed verwijderd zijn.

Het aantal behandelingen is variabel en afhankelijk van de verschillende soorten haren. De haargroei wordt geleidelijk aan dunner, lichter, zachter en groeit trager. Epiladerm kan het hele jaar door toegepast worden en is geschikt voor iedere huidskleur, haarkleur en huidtype, zowel bij vrouwen als mannen.

Epiladerm is bewezen effectief zonder bijwerkingen.

Boek telefonisch of online je afspraak.

harsen