Laat ook jouw donkere huid mooi stralen!

 

Donkere huid van origine voor de tropen

De donkere huid in een koud klimaat gedraagt zich anders dan in de tropen. Een donkere huid verschilt ten opzichte van de blanke huid daarom in bouw en functie. Het is bijna onmogelijk om alle donkere huidtypen met dezelfde soort cosmetica te verzorgen of te behandelen als een blanke huid. Veel cosmetische producten zijn niet afgestemd op de eigenschappen van een donkere huid.

Vooral het draagmiddel van een cosmetisch product kan voor een donkere huid of getinte huid verstoppend werken voor de poriën door de aanwezigheid van grotere poriën en een sterkere verhoorning, ook wel desquamatie genoemd.

Huidverzorging & Huidverbetering bij de donkere huid

De risico’s van sommige behandelingen wegen zwaarder voor een donkere of meer getinte huid.

Bij beschadigingen is er kans op langdurige en meer zichtbare effecten, soms zelfs blijvend:

littekens, littekenvlekken, hypertrofische littekens of zelfs keloïdvorming, lichte of donkere vlekken, pigmentbeschadiging.

DermaVitalia health & beauty

beschikt over ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verzorging en huidverbetering voor de donkere huid of getinte huid.

Een juiste huidanalyse, bij voorbeeld met name met de Skinscanner, geeft inzicht in de conditie en behoeften van jouw huid. Een juiste huidanalyse geeft richting aan een verantwoord verzorgings- en behandelplan op maat. Dit is echt belangrijk voor een mooie gezonde huid en om schade aan je huid te voorkomen.

Regelmatige op jouw huid afgestemde behandelingen dragen bij aan een mooie en verzorgde uitstraling.

Wil je weten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, of welke behandelingen het beste bij jouw huid passen of juist niet?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake of voor een eerste behandeling.

donkere