Microneedling therapie 

De Dermica Pen microneedling

is het meest professionele en geschikte systeem dit gebied.

Microneedling, ook wel fractional needling of mesotherapie genoemd, is voor velen bekend als dermarolling.

Een behandeling met de Dermica Pen is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Kan toegepast worden als alternatieve behandeling of in combinatie met andere behandelingen. 

Het doel van Dermica Pen microneedling

is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen.

De disposable en steriele Dermica Pen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend rechtstandig kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid steviger en gladder wordt.

Door de automatische, verticaal vibrerende en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele behoefte. De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen / lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Wil je weten of microneedling wat kan betekenen voor jouw huid, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

dermica pen

Dermica Pen behandelmogelijkheden:


- Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping

- Acne littekens

- Littekens van andere aard

- Grove huidstructuur / vergrote poriën

- Striae / striemen

- Alopecia / kaalheid

Behandeling vindt plaats in kuurverband van 3 à 9 behandelingen om de 2 tot 4 weken. Behandelplan wordt in overleg afgesproken tijdens de intake, waarbij u een prijsopgave krijgt.