Bioskinjetting

….. voor een rimpelloze toekomst zonder inspuitingen

BioSkinJetting

is een methode voor biologische rimpelcorrectie zonder inspuitingen.

Deze methode is geschikt voor enkele diepere lijntjes en ook toe te passen voor dieper gelegen littekentjes.

BioSkinJetting stimuleert het regeneratievermogen van uw huid, door de collageen- en elastine aanmaak onder de rimpel of het litteken te activeren.

Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

5 Redenen voor Bioskinjetting zijn:

  • - snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
  • - geen lichaamsvreemde stoffen
  • - geen inspuiting of operatie
  • - niet vervelend om te ondergaan
  • - u hoeft geen vrij te nemen van uw werk

Waar BioSkinJetting toegepast worden?

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en neus-lippenlijn.

BioSkinJetting werkt zonder inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode.

De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt BioSkinJetting methode toegepast?

Rimpel, lijntje of litteken wordt door specifieke technieken losgemaakt van de onderliggende huid. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de BioSkinJetting behandeling pijnlijk?

Neen. Er wordt eerst een voorbereidende creme op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Voor en na foto van behandeling

voor
na

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

BioSkinJetting wordt in kuurverband toegepast, dit betekent dat u om de 14 dagen  een behandeling krijgt, daarna worden de tussenperioden langer en kun u zonodig, 1x of 2x per jaar een kuur herhalen.

Bij de intake krijgt u een behandelvoorstel en het tarief voor uw specifieke situatie.

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels, lijntjes of littekens,  varieert een BioSkinJetting behandling in tijdsduur van 15 tot 30 minuten.

De behandeling kan met tussenpozen van 2 weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw leeftijd, lifestyle, diepte van de rimpels of littekens en het vermogen van uw huid tot regeneratie. Bij fijne lijntjes of kleine littekens is 1 tot 3 behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels raden wij een kuur van minimaal 5 behandelingen.

Hoe lang blijft het resultaat van BioSkinJetting zichtbaar?

Met BioSkinJetting wordt de huid plaatselijk verjongd. Het natuurlijk verouderingsproces verloopt verder geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt blijft afhankelijk van erfelijkheid en lifestyle. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld zon en zonnebank, roken en een tekort aan celzouten en vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake om jouw wensen te bespreken.